Volg ons

Tweede Divisie

Aanklager wil GVVV’er Den Hartog vijf duels schorsen

Aanklager wil GVVV’er Den Hartog vijf duels schorsen

De aanklager van de KNVB heeft GVVV-verdediger Wilco den Hartog een schikkingsvoorstel gedaan van vijf competitiewedstrijden naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel tegen IJsselmeervogels.

Niet akkoord
GVVV en Den Hartog hebben het schikkingsvoorstel reeds verworpen, waardoor de zaak voor de tuchtcommissie behandeld zal gaan worden. Ook trainer Niek Oosterlee moest met rood vertrekken. Hij is om een toelichtende verklaring gevraagd.

Kopstoot
Den Hartog kreeg zaterdag in de streekderby tegen IJsselmeervogels rood voor een volgens de arbitrage ‘gewelddadige handeling, buiten een duel om de bal’ jegens Ali Akla. Daarmee doelde de scheidsrechter op een kopstoot, al ontkent Den Hartog zich daaraan schuldig te hebben gemaakt. Ondanks het beroep is de GVVV’er automatisch één duel geschorst. Dat betekent dat Den Hartog het duel met Katwijk in ieder geval mist.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie