maandag, maart 8, 2021
Home Competities Derde Divisie Aanklager laat 'oerwoudgeluiden' Hoek rusten

Aanklager laat ‘oerwoudgeluiden’ Hoek rusten

De KNVB zal verder geen tuchtrechtelijke maatregelen nemen tegen Hoek naar aanleiding van de ‘oerwoudgeluiden’ die spelers hoorden tijdens het duel tegen DOVO. Dat meldt de PZC.

- Advertentie -

Enkele supporters van de thuisclub maakten geluiden die sterk deden denken aan ‘oerwoudgeluiden’ of zoals spelers het noemden ‘apengeluiden’, met name achter het doel van DOVOdoelman Rodney Ubbergen. De fans zelfs stelden dat zij een pauw probeerden te imiteren. Spelers van DOVO, onder aanvoering van aanvoerder Joshua Patrick (foto), vroegen scheidsrechter Prooi in te grijpen en dreigden anders van het veld te lopen. Nadat de supporters werden aangesproken, stopte het.

Volgens de krant heeft de KNVB te weinig belastende verklaringen om daadwerkelijk een tuchtzaak te starten. Dat liet de voetbalbond woensdag weten. Opvallend genoeg werden een week later ook bij het duel tussen VVSB en IJsselmeervogels oerwoudgeluiden gehoord, maar daar lijkt het te gaan om één individu die ervoor verantwoordelijk zou zijn geweest.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES