donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkAanhang Katwijk eert overleden clubmensen met groot spandoek

Aanhang Katwijk eert overleden clubmensen met groot spandoek

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Scheveningen eerde Katwijk alle overleden clubmensen. Voor de actie, een initiatief van supportersgroep KWN 1939, werd een groot spandoek met de namen van de overledenen getoond en werd een minuut stilte in acht genomen.

De supportersgroep had het spandoek maanden geleden al af, maar omdat de competitie lang stil lag vanwege corona, werd de onthulling van het spandoek uitgesteld tot het begin van de lopende competitie. Na een minuut stilte, gevolgd door een luidkeels “You’ll never walk alone” floot scheidsrechter Bronsvoort voor de aftrap van de wedstrijd Katwijk – Scheveningen, die in 3-1 voor Katwijk eindigde.

De actie van de fanatieke aanhang van de Krombewoners was geen eenmalige. Vanaf komend seizoen zal Katwijk voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van het seizoen stilstaan bij alle clubmensen die overleden zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD