vrijdag, oktober 22, 2021
HomeClubsKatwijkAanhang Katwijk eert overleden clubmensen met groot spandoek

Aanhang Katwijk eert overleden clubmensen met groot spandoek

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Scheveningen eerde Katwijk alle overleden clubmensen. Voor de actie, een initiatief van supportersgroep KWN 1939, werd een groot spandoek met de namen van de overledenen getoond en werd een minuut stilte in acht genomen.

De supportersgroep had het spandoek maanden geleden al af, maar omdat de competitie lang stil lag vanwege corona, werd de onthulling van het spandoek uitgesteld tot het begin van de lopende competitie. Na een minuut stilte, gevolgd door een luidkeels “You’ll never walk alone” floot scheidsrechter Bronsvoort voor de aftrap van de wedstrijd Katwijk – Scheveningen, die in 3-1 voor Katwijk eindigde.

De actie van de fanatieke aanhang van de Krombewoners was geen eenmalige. Vanaf komend seizoen zal Katwijk voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van het seizoen stilstaan bij alle clubmensen die overleden zijn.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD