Volg ons

Derde Divisie

Aandewiel over Teijsse-conflict: ‘Er zijn bepaalde normen en waarden overschreden’

Aandewiel over Teijsse-conflict: ‘Er zijn bepaalde normen en waarden overschreden’

Wat speelde er zich exact af voorafgaand aan de opvallende wissel van Yordi Teijsse bij Quick Boys in het duel met ODIN ’59? Volgens trainer Gert Aandewiel was het gedrag van de spits niet toelaatbaar.

Vroeg om een wissel
,,Er zijn bepaalde regels en normen en waarden bij een team en bij een club. Die werden in mijn ogen overschreden en als je dan ook nog vraagt om een wissel dan is dat prima”, verklaart Aandewiel in gesprek met Omroep West de situatie.

Eer aan zichzelf
Teijsse stelde eerder bij diezelfde omroep dat hij een woordenwisseling had gehad met assistent-trainer Dirk Kuijt, die hem zou hebben verweten ‘niets uit te voeren’. Daarop zou de spits aan Aandewiel hebben gevraagd of hij hem ging wisselen. Toen het antwoord ‘ja’ was, beende Teijsse van het veld, naar eigen zeggen ‘om de eer aan zichzelf te houden.’

Terecht gewisseld
Opvallend is dat ook ODIN-coach Richard Plug zich in de discussie mengt bij Voetbal247.nl. Over het voorval met Teijsse reageert hij: ,,Terecht gewisseld …. zijn verhaal komt niet overeen met wat vanaf de kant te horen was. Ik had hem zelfs gewisseld als ik al 3x gewisseld had. Mag de veters van Kuyt zijn schoenen niet eens strikken en dan zo veel praatjes. Jammer had liever gehad dat hij had blijven staan hadden we tenminste verdiend punt gehaald.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie