maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAalders pakt zijn koffers: "Die conclusie heb ik voor mezelf getrokken"

Aalders pakt zijn koffers: “Die conclusie heb ik voor mezelf getrokken”

Marciano Aalders heeft er even over na moeten denken, maar is tot de conclusie gekomen dat hij er beter aan doet als hij Katwijk aan het eind van het seizoen verlaat. De middenvelder is het zat om steeds plaats te moeten nemen op de reservebank en is dan ook van plan om zijn heil elders te zoeken.

Aalders wil meer spelen

Aalders vindt het maar moeilijk om iedere week plaats te moeten nemen op de bank. Hij heeft het idee best een versterking te kunnen zijn voor Katwijk, al kan hij dat moeilijk tonen zolang hij niet speelt. Dat heeft vooral te maken met zijn concurrentie. “Bij Katwijk heb ik twee concurrenten die de afgelopen twee jaar beiden een keer tot speler van het jaar zijn verkozen. Dus het is geen schande dat ik minder vaak speel. Wil je elke week spelen, dan kun je beter vertrekken. Die conclusie heb ik voor mezelf getrokken”, vertelt hij aan de Barneveldse Krant.

Toekomst onduidelijk

Waar Aalders terecht zal komen, is nog even onduidelijk. Al heeft hij wel een voorkeur. “Het liefst in de tweede divisie, al heb ik het er niet voor over om iedere keer twee uur in de auto te zitten om daarheen te gaan. Belangrijkste voor mij is dat bij mijn nieuwe club het totaalplaatje klopt. Als dat zo is vind ik het niet erg om wat verder te rijden dan ik nu doe, want dan haal je er ook heel veel plezier uit”, aldus de middenvelder, die dit seizoen bij Katwijk nog niet verder kwam dan speelminuten in tien competitieduels. Scoren deed hij daarin niet. Vorig seizoen kwam de 25-jarige speler in 23 competitieduels in actie en scoorde hij één keer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD